Sjællandsk opgør i Spar Nord Bank Arena

Der er sjællandsk opgør i aften i Herlev, hvor hjemmeholdet med de mange svenske spillere har fine forudsætninger for at blive spillet godt sammen til sæsonstart.

Ingen af Herlevs imports er således ikke-EU-borgere og dermed har træner Patric Wener en fordel i forhold til langt de fleste af konkurrenterne i ligaen, der stadig døjer med at få imports klar. 

Godt tænkt - hvis det har været en tanke - af Wener og Herlev i disse pandemitider, hvor i morgen altid er en uvis dag. 

Herlev kørte i den første træningskamp (1-0-sejr i Rødovre) med samme koncept som i fjor med topspillerne samlet i de to første kæder og en solid tredjekæde, der bestod af Linnet-brødrene og Magnus Molge. 

Rungsted vandt 3-1 over samme Rødovre og brugte masser af 1. divisionsspillere for at komme op på de nødvendige fire kæder, men det behøver Rungsted ikke i aften. For et sted mellem torsdag og fredag skete der gode ting - for Rungsteds vedkommende - i forhold til arbejdstilladelser. 

Her fik Rungsted nemlig papirerne i orden på de fire nordamerikanere Wideman, Sarault, Daly og Hanna, og dermed stiller nordsjællænderne i noget, der kommer til at ligne stærkeste opstilling i aften. 

Det skal nok blive en interessant styrkeprøve. 


Skadesramte SønderjyskE tager imod Aalborg Pirates JV: SønderjyskE's fjerdecenter ude med brækket håndled