De midtjyske blåræve og Pekka Tirkkonen forlænger ikke samarbejdet efter udløbet af denne sæson, og Blue Fox skal derfor ud at finde en ny cheftræner til at tage stafetten op.

Efter to sæsoner som cheftræner for Herning Blue Fox skilles vejene for Pekka Tirkkonen og Blue Fox. Det sker i forlængelse af kontraktudløbet for den tidligere Blue Fox-spiller og nuværende træner for Metal Liga-finalisterne fra Herning.

Det skriver Herning Blue Fox på sin hjemmesiden, hvor afskeden præsenteres således: 

I løbet af de to sæsoner, kan Blue Fox se tilbage på deltagelse i to Metal Final 4-finaler, hvoraf sidstnævnte endte i triumf for midtjyderne og ikke mindst det netop overståede slutspil, hvor Herning fik en flot sølvmedalje efter seks hæsblæsende finalekampe.

Pekka Tirkkonen har som træner for Blue Fox bibragt alle de dyder man håbede på, og som han også besad, da han var kaptajn for det herningensiske mandskab. Alle i og omkring Herning Blue Fox skylder Pekka en stor tak for sin dedikerede indsats, hvor han har været medvirkende til, at Blue Fox har haft en god sæson med sportslig succes.

Og med en på mange parametre rigtig god sæson bag os, kigger man hos Herning Blue Fox også frem mod at fortsætte den positive udvikling som klubben er i. Der skal tages yderligere skridt mod at hæve niveauet både sportsligt og kommercielt, så derfor kigger man således nu ind i en opgave med at finde de dertil rette kompetencer i en ny cheftrænerprofil, som passer til de forventninger.


PATRIC WENER stopper som træner i Herlev Dansk U20-landsholdsspiller skifter til Odense Bulldogs