Presset Blue Fox-trup har brug for luft

Der var både Corona og skader i Herning-truppen, der søndag var i Aalborg og som forventet tabte. For anden gang på stribe vandt Aalborg 5-0 over midtjyderne, der efter den vilde 6-5-sejr over Esbjerg virkelig havde brugt alle kræfter, der var tilbage. 

Der var kommet spillere tilbage i truppen til søndagens kamp, men efter tre kampe på en uge, kunne sportschef Martin Struzinski glæde sig over, at Herning nu står foran en "længere pause" frem til 27. december.

- Spillerne er tømte lige nu - især efter den fredagskamp mod Esbjerg. Den kamp trak virkelig tænder ud. Det var også derfor, at vores spillere var meget flade i dag. Man kunne se, at energiniveauet ikke var, hvor det plejer at være, sagde han til Herning Folkeblad efter kampen i Aalborg i går. 

- Vi havde jo alt at vinde, når vi manglede så mange spillere. Fraværene gav i stedet muligheden for, at andre spillere kunne få noget mere istid. Og til at vise, at de gerne vil være her. Så det handler om at bevare den positive attitude, lød det fra Herning-sportschefen. 

Herning møder Esbjerg Energy på søndag på hjemmebane i Kvik Hockey Arena.


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs Målmandstalent stopper flot karriere alt for tidligt