Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Endnu engang mødes Rødovre og Odense i en nøglekamp - i hvert fald for fynboernes vedkommende.

Odense har efter de seneste to sejre 7.5 point op til Rødovre og vil for alvor få håb, hvis det lykkes at vinde i aften i Rødovre Centrum Arena. Men det er nemmere sagt end gjort, og fynboerne skal levere bedre end i de seneste kampe mod Mighty Bulls, hvor Rødovre har haft fuldstændig fat. Senest i 6-2-kampen i Rødovre for et par uger siden, hvor det blev 6-2 til Mighty Bulls.

Begge hold kommer med stor selvtillid til kampen.

Rødovre vandt stensikkert 4-0 over Herlev fredag aften, mens Odense vandt 3-2 over SønderjyskE - en sejr, der faktisk var for lille efter spil og chancer.

Det virker til, at fynboerne i de seneste kampe har fået et bedre greb over det defensive spil og med ansættelsen af Toms Strauss som assistent, er der kommet bedre ro i boksen, hvor stemningen var lige ved at blive en tand for hidsig i takt med at nederlagene haglede ned over Bulldogs. 

Rødovre venter i spænding på, at Mitch Callahan udfylder sit store potentiale. Senest var han i kæde med Oliver Kjær og Nicklas Carlsen og fik noteret sit første point for Mighty Bulls.

Historikken: Det er femte gang, at de to hold tørner sammen i denne sæson – og tredje gang på Vestegnen - og indtil videre fører Mighty Bulls regnskabet med tre sejre i fire kampe.

Hold øje med: Spændende målmandsduel. Både Rørth og Galansky stod gode kampe fredag aften og ikke mindst sidstnævnte har nærmest et krav om en storkamp i aften, der kan give folkene foran selvtillid.

Statistikken: Begge topscorere for de to hold står med 22 point. Shawn O'Donnell for Odense og Steffen Klarskov for Rødovre-

Det forventer vi: Et afventende Odense-hold, der først og fremmest vil arbejde på at holde tæt bagude. Derfor kunne det sagtens blive en målfattig og lidt nervøs kamp, der først bliver afgjort sent.

Skader/karantæner: Rødovre mangler stadig de tre backer, Nielsen, Illemann og Mauritzen. Heller ikke Christoffer Frænell spillede senest. Nikolaj Zorko er stadig ude, mens Magnus Carlsen heller ikke var med i Herlev. Odense uden Jeppe Holmberg og Mathias Møller (langtidsskadet) mod SønderjyskE senest, hvor Sebastian Ehlers heller ikke fik mange minutter. Om det var på grund af en skade, vides ikke. 

Stream:

 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles Herning-chef glæder sig over kort julepause