De to rivaler mødes for første gang siden sidste sæsons kvartfinaleserie

Det var historisk, da Herning for første gang nogensinde blev "blanket af" i en bedst af syv-serie i fjor. SønderjyskE var på den anden side af rød linje og vandt altså med 4-0 i kampe over rivalerne, så mon ikke midtjyderne er opsatte på at sætte et godt aftryk allerede i aften, når de to mandskaber mødes til sæsonens første test?

Det sker i Kvik Hockey Arena, hvor træner Pekka Tirkonnen i første omgang holder fokus på sit holds defensive spil:

- Når vi har en solid defensiv, så hjælper det os til at spille med meget mere kvalitet i offensiven, lyder det snusfornuftigt på midtjydernes hjemmeside fra den finske, rutinerede coach. 

- Det er selvfølgelig tilfredsstillende at begynde sæsonen med en sejr. Vi havde en god balance mellem defensiv og offensiv, og vi skabte mange flere chancer end Odense i kampen i fredags, tilføjer Tirkkonen.

Herning vandt 3-2 på Fyn og aftenens modstander SønderjyskE, havde tre dage forinden vundet 2-0 samme sted. Mario Simioni har blot ni dage til sæsonens første store kamp, når Red Bull München kommer på besøg.

- Et kig på bruttotruppen viser jo at Herning igen i år mener det alvorligt. De kom godt fra start i fredags og ligner allerede et hold der er i god form. For os er der lidt andre ting på spil. Vi har en lidt anderledes sæsonstart og kun 4 kampe til at gøre os klar til CHL, så derfor har vi en lidt anden tilgang til kampen, siger Mario Simioni til sønderjydernes hjemmeside. 

- Vi går altid på banen for at vinde, men vi er også opmærksomme på at der er mange ting vi skal nå at teste inden München kommer på besøg i næste uge, lyder det. 


BLIVER DET DANMARKS OL-TUR DEN HER GANG? Og har du husket at købe din billet Så bliver det Rødovres tur til en test mod Sydkorea