Det må ikke ske igen, siger Pekka Tirkkonen efter nederlaget i Vojens søndag

Herning-træner Pekka Tirkkonen har båret Blue Fox op som en kandidat til en Metal Final4-deltagelse for første gang siden 2018, men håbet fik et tilbageslag søndag eftermiddag, hvor den finske coach kunne se sit hold blive kørt baglæns ud af Frøs Arena i de første 40 minutter af kampen mod SønderjyskE.

Hjemmeholdet førte med hele 4-0. 

Først i tredje periode kom Herning ind i kampen igen og fik reduceret tre gange, inden Mathias Borring afgjorde kampen i tomt bur. 

Den dårlige start på kampen efterlod Herning-træner Pekka Tirkkonen irriteret, skrev Sportherning.dk efter kampen. 

Det er nemlig ikke første gang, Blue Fox er kommet dårligt fra start i en udekamp i indeværende sæson.

- Modstanderne var mere sultne end os. Nederlagene i Rødovre, Esbjerg og nu mod SønderjyskE har det til fælles, at vi startede skidt i de tre kampe. Det er ikke i orden. Det må ikke blive ved med at gentage sig. Det er svært at forklare, for når vi spiller hjemme, er vi altid friske og skarpe fra start, men i flere af udekampene har der været udfald. Også mod SønderjyskE. Men vi kan ikke klage over »bus-ben«, for køreturen herned er altså ikke ret lang, sagde Tirkkonen efter kampen

Herning spiller i morgen på hjemmebane mod Frederikshavn, og her skulle der altså være nogenlunde garanti for en hæderlig start på kampen, hvis statistikkerne og Tirkkonens teorier holder vand. 


HERRELANDSHOLDET SPILLER I ESBJERG OG VOJENS i november Galbraith: Det negative overskyggede det positive