Sur omgang for SønderjyskE i aftes i slutfasen i Rögle efterlod en ærgerlig målmand

Det var ikke godt nok, hvad SønderjyskE leverede i slutfasen i Rögle i aftes.

Ikke fordi sønderjyderne tabte til de svenske favoritter - det er ganske naturligt - men fordi de lyseblå danskere gik ned med mus og mænd og lod fem mål gå ind i de sidste 10 minutter.

En fem minutters-udvisning til Shawn O'Donnell blev kostbar og kostede alene fire mål. Derfor var målmand Patrick Galbraith naturligvis irriteret efter afslutningen.

- Det var pinligt. Jeg har ikke et andet ord for den afslutning på kampen. Så mange mål må vi ganske enkelt ikke lade gå ind på så kort tid, lige meget, hvilken modstander, vi møder. Jeg kan på ingen måde glæde mig over de første 50 minutter. Det er ikke engang noget, jeg skænker en tanke, når vi knækker sådan sammen. Det negative overskygger det positive, siger Galbraith til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE endte med at lukke hele 41 mål ind i CHL-gruppespillet og endte dermed som det dårligste hold i hele turneringen. Det skal dog også siges, at sønderjyderne var oppe mod yderst kompetent modstand. Rögle var i finalen i Sverige i fjor, EV Zug schweizisk mester, mens Red Bull München blev toer i det tyske grundspil i fjor.

Tyskerne vandt hele 6-1 over EV Zug i aftes og sikrede sig dermed adgang til næste runde i Champions Hockey League sammen med Rögle, der vandt puljen efter sejren over SønderjyskE.

Herning-træner irriteret over dårlig start på udebane CHL: SønderjyskE var tæt på overraskelsen, men fik kæmpe klø til sidst