Aalborg-forwarden frygtede at karrieren var ovre

De fleste har formentlig lagt mærke til, at Thomas Spelling har spillet med "full-face"-gitter, siden han vendte tilbage til isen efter en længere skadespause. 

Aalborg-forwarden har tidligere døjet med rygproblemer, men denne gang var det en helt anden skade, der holdt ham ude.

Faktisk troede Thomas Spelling, at karrieren var ovre, fortæller han i et interview med BT. En høj stok i en kamp mod Esbjerg i december kravlede helt op i øjet på den rutinerede forward.

Det betød, at Thomas Spelling fik en flænge i regnbuehinden og adskillige blødninger i øjet. Samtidig fik han et brud på kindbenet og revet en muskel over i ansigtet. Ingen nag fra Thomas Spelling, der kalder episoden for "et uheld".

- Normalt, når man er skadet, kan man træne alt mulig andet, men fordi jeg har haft så mange blødninger i øjet, har jeg ikke haft pulsen oppe i en måned, siger Spelling til BT

Aalborg-forwarden sad ude fra 5. december og helt frem til 31. januar og lige nu spiller han altså for en sikkerheds skyld med "full-face"-mask.

- På isen er det ikke et problem, for jeg har ikke nogen blinde vinkler. Det eneste, jeg kan blive bange for, er, at jeg ikke kan se pucken, hvis den er i luften og kan gå i ét med tilskuerne, siger Thomas Spelling - der altså heldigvis er tilbage på isen. 

 

 


OL: Sådan har Metal Liga-spillerne klaret sig VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Frederikshavn