Vi tager i den her sæson på bustur med Metal Liga-spillerne. Hvad har de i høretelefonerne, hvem sidder de sammen, hvordan tilbringer de timerne på tværs af landet? Første mand på sædet er Frederikshavns Thomas Søndergaard. Han er lige nu på vej til Herlev

Thomas Søndergaard, du er lige nu på vej til Herlev. Hvornår er I kørt og hvordan forbereder du dig turen, INDEN du skal af sted.

Bussen går ved 11-tiden, og inden vi kører, laver jeg lidt aktivt for at få kroppen igang inden den lange bustur.

Hvad har du med af gadgets (både teknologiske og ikke-teknologiske)?

Jeg har telefon til musik og min ipad til film og serier. Jeg går ikke i skole, så jeg læser ikke bøger mere ;)

Hvordan tilbringer du busturen og er du med i "et slæng" eller har du en makker, du altid sidder sammen med - og har i nogle ritualer/spil/kort eller noget I skal igennem?

Vi har faste pladser, så det er de samme, vi sidder med. Jeg sidder ved siden af Søren Nielsen. Vi spiller ikke kort inden kampen, for mange sover eller slapper af på andre måder. På vej hjem kommer kortene gerne frem. 

Har du arbejde eller skole med på bussen?

Nej, ingen af delene. 

Hvad for noget musik har du i ørerne og hvad ser/hører du ellers på turen? 

Lige nu ser jeg meget Vikings. Jeg holder meget af actionserier. Jeg holder af dansk musik, og gerne Minds of 99. Alle skuffer over tid og Stjerner på himlen er mine favoritter.

Stopper I på vejen til Herlev for at strække ben/hvile, eller kører I direkte og er der taktik/video i bussen. Og hvordan indstiller du dig på kampen, når I træder ud af bussen?
Vi stopper knap halvvejs for at spise, og så stopper vi cirka en time før vi ankommer for at strække ben. Når vi ankommer to timer før kampen, er det meget afslappet, og så har vi et kort møde. Herefter begynder man at forberede sig til kampen. 

OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox OPTAKT: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs