Den granvoksne back har fundet en ny jysk destination

Jacob Böll er oprindeligt Rungsted-dreng, men har spillet både ungdoms- og seniorhockey for Rødovre. I den kommende sæson spiller han på backlinjen hos Herning Blue Fox, der præsenterer Jacob Böll således: 

Med 27 år på bagen og blot 158 Metal Liga kampe vidner det altså om en spiller der kom ret sent i gang med elitehockey. Herudover har han godt nok også haft nogle ophold i hhv. Sverige, Frankrig og USA, men det er for alvor indenfor de seneste år, at Jacobs karriere for alvor er skudt afsted i raketfart.

Netop den eksplosive udvikling som den 195 cm høje og 108 kg. tunge muskelbundt er i, har senest givet ham optrædener på det danske A-landshold. Og troen på at Herning kan være med til både at indfri hans ambitioner, men måske endda også kunne bidrage med det der kan bringe ham til yderligere landsholdskampe og udlandseventyr, har helt klart også været tungen på vægtskålen.

”Da jeg blev kontaktet af Herning Blue Fox, var det en mulighed jeg ganske enkelt ikke kunne sige nej til. Herning Blue Fox er en klub, som altid har stået for stor professionalisme, vindermentalitet og som er kendt for at udvikle spillere. Jeg ved at Herning Blue Fox er det rette sted for min videre udvikling som ishockeyspiller, og jeg er glad for at kunne trække i den mørkeblå trøje til den kommende sæson. Jeg er sikker på, at vi får et suverænt godt hold, og jeg ser frem til at kunne bidrage til at vi sammen kan opnå succes for Blue Fox og alle vores fans, siger den ambitiøse back Jacob Böll.

- Jacob er en spiller, som har været inde i en stor udvikling i sidste sæson, hvor han også blev udtaget i februar måned til det danske landshold. Han er en skøjtestærk, stor og fysisk back, som kan rydde op i egen zone, men som også kan bruges i powerplay. Jacob er villig til at arbejde hårdt for at nå sine ambitiøse mål, og det er en spiller, som forventes at fortsætte sin store udvikling hos Blue Fox,” forklarer Daniel Nyegaard, sportsmanager hos Herning Blue Fox.

Jacob Böll støder til resten af blårævene på onsdag kl. 19.00, hvor han og holdkammeraterne kommer til at møde Blue Fox’ nye cheftræner, som offentliggøres på et pressemøde i Pagh Loungen på Kvik Hockey Arena, hvor alle interesserede i øvrigt, er velkommen til at kigge forbi. Kontrakten med Jacob Böll der iklæder sig Blue Fox trøjen med nummer 7 på ryggen


MAGNUS BOESEN forlænger med Aalborg Pirates Tristan Petersen drager over Øresund og til Malmö