Efter fire sæsoner siger træneren og klubben farvel til hinanden

Efter fire sæsoner afsluttes samarbejdet mellem Esbjerg Energy og cheftræner Jason Jaspers.

Det skriver Esbjerg Energy i en pressemeddelelse, som lyder således: 

- Jason Jaspers har udført et flot arbejde hos Esbjerg Energy. I de fire sæsoner, hvor han var ansat som cheftræner i Esbjerg lykkedes det hvert år at avancere fra slutspillets kvartfinaler. Her nåede han at kvalificere holdet til en finale i FINAL4 og i denne sæson nåede holdet finalen om det danske mesterskab, konstaterer direktør i Esbjerg Energy, Peder S. Krogsgaard. 

Jason Jaspers er nu blevet 43 år og ankom til Vestjylland i sommeren 2020.

- Jason kom til Esbjerg som ung uprøvet cheftræner efter en lang glorværdig karriere i nordamerikansk og tysk ishockey. I de forgangne fire år har han udviklet sig til en cheftræner med et stort potentiale. Jason har en moderne ledelsesstil, hvor der stilles store krav til spillertruppen.

-  Samtidigt har Jason formået at løfte Energy-mandskabet op i toppen af dansk ishockey. Jaspers efterlader et talentfuldt mandskab med nogle rutinerede udenlandske spillere. Hos Esbjerg Energy er vi overbeviste om, at Jasons fremtid vil ligge i en større europæisk liga. Men måske fremtiden byder på et gensyn, slutter Peder S. Krogsgaard.


Sådan ser landsholdet ud til de kommende kampe i Norge Magnus Boesen skifter fra Aalborg til Odense