Den nordamerikanske back tager et år mere i det vestjyske

Den 26-årige amerikansk/canadiske back Jeffrey King fortsætter hos Esbjerg Energy.

Det skriver Esbjerg i en pressemeddelelse, hvor klubben præsenterer forlængelsen således:

- Jeg er oprigtigt glad for, at Jeff valgte at fortsætte hos os i Esbjerg Energy. Det er en fantastisk nyhed. Han har en god karakter og præsterede på et højt niveau sidste sæson. Her spillede han meget og leverede på alle niveauer, så det er en vigtig aftale for os at få på plads, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- King er en god fyr, med en rigtig indstilling til tingene. Vi oplevede i sidste sæson, at han i spillet formåede at tilføre en defensiv stabilitet i spillet, men også tilførte det offensive spil frem over isen stor kvalitet. Så han bliver helt sikkert en nøglespiller for os i den kommende sæson.

Jeff King er 180 cm høj og er født i det lille samfund St. Clair i den amerikanske delstat Michigan. Ud over spillet på isen har nogen måske bemærket den karakteristiske moustache, der pryder ansigtet på nordamerikaneren.

- Sidste sæson hos Energy var en rigtig god sæson for mig. Jeg blev behandlet godt alle steder. I byen Esbjerg, som er en god og spændende by. Af Energy-organisationen, hvor tingene fungerede godt og professionelt, så Esbjerg Energy er et godt sted at spille for mig, fortæller Jeff King.

- Derfor var det et let valg at træffe, da jeg blev tilbudt at forlænge aftalen med Esbjerg. Jeg trives i Esbjerg, hvor der er gode forhold, og samtidigt har vi et stykke arbejde, som skal gøres færdigt, efter det skuffende resultat af semifinaleserien mod Rungsted i foråret.

Nordamerikaneren kom til Europa i sommeren 2020, hvor han det første år spillede i Slovakiet. I sæsonen 2021/2022 repræsenterede Jeff King Esbjerg Energy, spillede 57 kampe, scorede syv mål blev i alt noteret for 38 point.

- Det glæder mig, at Jeff faldt så godt til i Esbjerg. Han har passet fint ind i truppen også som menneske, og her er det tydeligt, at ikke bare King men hele truppen har et stykke arbejde, der skal gøres færdigt. Så med denne aftale er endnu en brik på plads, understreger Energy-coachen.

- Jeg er sikker på, at med de spillere, som vi råder over, med den coach og trænerstab som klubben har og med de folk, der er omkring Energy-holdet, så kan vi gøre tingene bedre end sidste år. Jeg mener, at vi har en reel mulighed for at bringe mesterskabet til Esbjerg. Og det vil jeg gerne bidrage til, slutter Jeffrey King.


Herlev har sine træningskampe på plads Jonas Jakobsen skifter fra Aalborg til White Hawks