Jeppe Jul Korsgaard bringer masser af rutine trods sine blot 22 år

Aalborg Pirates nummer 21 bliver også i den kommende sæson båret af Jeppe Jul Korsgaard. Det skriver klubbens hjemmeside, der præsenterer Jeppe Jul på følgende vis: 

Jeppe Jul brød igennem for et par sæsoner siden, hvor han spillede i kæde med Olivier Hinse og Kirill Kabanov i The Double sæsonen. Jeppe Jul var en god arbejdshest i den kæde, men han viste også, at han var skrap foran mål. Jeppe Jul har rigtig god speed i skøjterne, hvor han også viser, at hans teknik med pucken også følger rigtigt godt med.

Jeppe Jul kan spille med i alle situationer - uanset om det er powerplay eller boxplay, så ved vi, hvad vi får fra hans side.

Jeppe Jul er en del af vores eget ungdomsarbejde, hvor han skal i gang med sin 7. sæson i Aalborg Pirates. Han har ligeledes været en enkelt sæson omkring svenske AIK Stockholm, hvor han var en del af deres U18 hold, hvor han havde god succes.

Jeppe Jul har spillet 216 grundspilskampe samt 33 slutspilskampe for Aalborg, så trods den unge alder, så er han en ganske erfaren spiller. Han har været omkring de danske ungdomslandshold, hvor han var med til at rykke op til A-gruppen med U18-landsholdet tilbage i 2014/15, mens han også har A-landsholdskampe på CV'et.


MATTHIAS ASPERUP bliver endnu en sæson i Rødovre Odense-sportschef: 500 tilskuere er ikke nok