Bulldogs har brug for flere mennesker på lægterne, når sæsonen går i gang til efteråret

Både ledelser og fans i de danske Metal Liga-klubber venter i spænding, hvordan det kommer til at se ud på lægterne i den kommende sæson. 

Lige nu har Danmark et forsamlingsforbud, der slet ikke tillader tilskuere til sportskampe, og der mangler i den grad et element, når stemningen mangler på lægterne, hvilket man kunne se, da fodboldens Bundesliga satte i gang i sidste uge. 

Frem til 1. september må man maksimalt samle 500 tilskuere, og spørgsmålet er, om det bliver større, når ishockeyen for alvor går i gang. For Odense-sportschef Henrik Benjaminsen er indtægterne fra 500 mennesker for lidt, siger han til Fyens Stifstidende i dag, og konstaterer, at hans fornemmelse er, at flere andre Metal Liga-klubber deler holdningen.

- I vores arena vil vi for eksempel sagtens kunne placere 1000 tilskuere med afstand - med en tilskuer på hvert andet eller tredje sæde. Det vil kræve ekstra arbejde af myndighederne at foretage en individuel vurdering, men det vil være en stor hjælp for mange klubber, siger Henrik Benjaminsen til Fyens Stiftstidende


JEPPE JUL KORSGAARD forlænger med Aalborg Pirates NICKLAS CARLSEN FORTSÆTTER endnu en sæson i Rødovre