Vigtig angriber forbliver hos Mighty Bulls

Han fik store dele af sidste sæson spoleret af en skade, men nu skulle Nicklas Carlsen altså være klar og tilbage igen hos Rødovre Mighty Bulls. Det skriver klubben på sin hjemmeside, hvor man naturligvis glæder sig over, at Carlsen er frisk på sæsonen 2020/21.

Mighty Bulls præsenterer ham således:

Vi er meget glade for i dag at kunne præsentere Nicklas Carlsen tilbage i Mighty Bulls' truppen til sin ottende sæson i Rødovre-trøjen.

Den seneste sæson var tung for Carlsen, der efter en rigtig god start blev ramt af en diskusprolaps i november, og som følge af denne var tvunget til at sidde ude i resten af sæsonen.

Derfor er det naturligvis en ekstra positiv nyhed, at kunne annoncere Nicklas Carlsen tilbage på holdkortet efter den lange skadesperiode.

Det er normalt meget få kampe, som den hårdtkæmpende forward misser, men det blev kun til 19 kampe for Carlsen, der nåede at lave 10 point, sidste sæson. Blandt andet blev én hans fem scoringer i september kåret som "Ugens mål" i Metal Ligaen.

Udover at være en vigtig brik på isen er han, som en del af kaptajn-gruppen i de sidste fire sæsoner og med mere end 500 Metal Liga-kampe, også en vigtig og erfaren spiller at få tilbage i omklædningsrummet.


Odense-sportschef: 500 tilskuere er ikke nok Førstecenter: Store forventninger til Brett Thompson i Stjernen