Aalborg-spilleren ude med skulderskade efter Patrick Madsen-tackling i testkamp

Jeppe Jul Korsgaard fik noget af et gennembrud i sæsonen 2017/18, hvor han fremstod som en af de bærende spillere, da Aalborg Pirates vandt DM-guld. I fjor ramte den hurtige angriber en anderledes ærgerlig sæson, hvor han kom i overskrifterne for et par voldsomme tacklinger, der kostede karantæner.

Derfor skulle det være i den kommende sæson, hvor Jeppe Jul Korsgaard kom rigtig godt i gang med en god sommertræning og en glimrende indledning under den nye træner Garth Murray.

Desværre blev Jeppe Jul Korsgaard ramt af en tackling i en af de tidlige træningskampe. Frederikshavns Patrick Madsen ramte Jul Korsgaard så uheldigt, at Aalborg-spilleren forstrakte et par ledbånd i skulderen.

Det er ikke godt for en ishockeyspiller, og nu må Jeppe Jul ud i en pause, der varer minimum otte uger. Det skriver Nordjyske.

- Jeg havde ellers set frem til en rigtig god sæson, efter det gik mindre godt i fjor. Stemningen i truppen har været helt i top, og på isen har det fungeret ganske fint. Nu tager jeg den med ro, og så går jeg om nogle uger stille og roligt i gang igen, siger Jeppe Jul Korsgaard til avisen.

Han håber at være tilbage inden jul. 

 


Hernings nye coach går i detaljen Brett Thompson scorede Herlevs enlige mål i Sverige