Rødovre-backen havde et fint ophold i det midtjyske

Da Jeremy Beaudry søndag eftermiddag scorede sit første Metal Liga-mål, var det det paradoksalt på Kvik Hockey Arena og mod Herning Blue Fox. 

Som bekendt var det i Herning, hvor Beaudry indledte sit danske ophold, inden hans kontrakt blev underkendt af DIU's licensudvalg med henvisning til, at Herning havde nået lønloftets grænse.

I stedet drog canadieren til Rødovre, hvor han i den resterende del af sæsonen forstærker Mighty Bulls i jagten på en plads i slutspillet og en eventuel overraskelse i en kommende kvartfinaleserie.

Han debuterede for Rødovre 2. februar i Vojens, scorede mod Esbjerg i 2-9-nederlaget fem dage senere, inden han altså spillede sin bedste kamp i Herning i søndags, hvor han leverede både mål og assist.

Måske var det en anbefaling til midtjyderne, for Beaudry sagde i forbindelse med kampen til Herning Folkeblad, at han gerne vender tilbage til Herning senere i karrieren.

- Jeg nåede jo en del træninger med gutterne, inden jeg fik at vide, at jeg ikke kunne være her mere. Det var en kort, men god tid. Jeg følte mig virkelig velkommen, blev taget godt imod, og jeg fornemmede klart, at det er en professionel organisation her i Herning. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at det ikke er klubbens skyld, at jeg ikke kom til at spille for dem, siger Beaudry, der er i gang med sin første sæson i Europa, som begyndte i franske Amiens, inden han altså drog til Danmark. 


FRA METAL LIGAEN TIL NHL i samme sæson: True og Blichfeld i samme Sharks-kæde i nat BUMAGIN: Frederikshavn håber på at beholde russeren i den kommende sæson