En af ligaens mest rutinerede spillere er klar for endnu en sæson

Han er næsten fast inventar i Metal Ligaen mere end nogen anden. Joachim Holten Møllers karriere i Metal Ligaen begyndte helt tilbage i 2005/06-sæsonen og tæller mesterskaber og pokaltitler med både Rungsted Seier Capital og SønderjyskE. Eliteprospects har noteret Holten Møller for 682 kampe i den bedste danske række inklusive slutspil, og han er efterhånden blevet 32 år. 

Men der er mere i Holten Møller, der netop har skrevet under på en forlængelse med Rungsted.

Det skriver klubben på sin hjemmeside, der præsenterer ham således:

- Joachim er en af de spillere der har været med siden genfødslen af eliteishockey i Rungsted, og han går dermed ind i sin 8. sæson i denne ombæring. Tilbage i nullerne spillede Joachim fire sæsoner i den mørkeblå trøje inden turen gik til Sønderjyske, hvor han spillede i alt fire sæsoner inden han kom hjem i 2013.

- Alt i alt betyder det at den rutinerede back går ind til sin 16. sæson i den bedste danske ishockeyrække, og han er med sine 682 kampe den spiller der har spillet 14. flest kampe i den øverste ishockeyrække gennem tiderne. 

- Kun Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox har spillet flere kampe end Joachim blandt aktive spillere i Metal Ligaen. Når man læser ovenstående kunne man godt tro Joachim er en "ældre herre", men han er faktisk kun 32 år gammel, og vi håber der er adskillige gode år tilbage i ham, lyder det fra Rungsted om den rutinerede mand. 


SønderjyskE's håndsrækning har rundet halvanden million kroner Christopher Frederiksen skifter til Amiens i den franske liga