Sønderjyderne samler stadig ind for fulde kanaler

Der er stadig gang i indsamlingen til SønderjyskE, der arbejder på "håndsrækningen" for at skaffe midler til gennemførelsen af den kommende sæson. 

Masser af initiativer er sat i værk og kører stadig. Blandt andet skal SønderjyskE's supporterformand Per Bjerregaard landsdelen rundt på cykel og "gåben".

SønderjyskE takker i en lang Facebook-post flere sponsorer for stærke bidrag. Blandt andet skænkede Meldgaard A/S hele virksomhedens gavepakke på 77.000 kroner i forbindelse med virksomhedens 50 års-jubilæum. Meldgaard rundede endda beløbet op til 100.000 kroner. 

- Fanklubberne har fortsat gang i et væld af aktiviteter med halstørklæder, trøjer og events. SønderjyskE Ishockey Support arrangerer en kombineret gå – og cykeltur på 72 km. med start og stop ved alle de fire, lyseblå hjemmebaner fra Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg via Arena Aabenraa til Sydbank Park i Haderslev og til slutdestinationen Frøs Arena i Vojens. Et væld af andre aktiviteter er sat i søen, og det glæder vi os til at berette mere om i næste uge, fortæller Klaus B. Rasmussen.

Status ”Håndsrækning til SønderjyskE 2020”.Pr. dags dato har 2.559 personer/virksomheder via MOBILEPAY 206723 og Broager Sparekasse 9797 – 000 119 2213 doneret kr. 1.544.859,62 til SønderjyskE. 


YANNICK VEDEL SKIFTER TIL SØNDERJYSKE fra Odense Joachim Holten Møller fortsætter i Rungsted Seier Capital