SønderjyskE Ishockey har lavet en etårig kontrakt med Yannick Vedel, der de seneste sæsoner har tørnet ud for Odense Bulldog

SønderjyskE Ishockey er godt i gang med at samle det hold, der skal løbe på isen i Frøs Arena til næste sæson.

Takket være den gode opbakning, som SønderjyskE har mærket den seneste tid, er det muligt at se fremad mod de udfordringer, der venter på den anden side af sommerferien, og her kan fans og sponsorer se frem til en ny spændende spiller i lyseblåt, skriver sønderjyderne i en pressemeddelelse her til morgen. 

SønderjyskE Ishockey har lavet en etårig aftale med Yannick Vedel, der de seneste tre sæsoner har tørnet ud for Odense Bulldogs, og SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at det er lykkedes at hente den 26-årige forward til Sønderjylland. 

- Yannick Vedel bliver en vigtig spiller for os. Han har en god indstilling og arbejder hårdt for tingene, og han besidder tilmed et godt skøjteløb. Han har også vist, at når han får muligheden, så kan han også lave mål samt producere fremad.

- Vi glæder os meget til at hjælpe ham med at lægge yderligere lag på sit spil, og forhåbentlig kan vi sammen opnå vores målsætninger i den kommende sæson, siger Klaus Rasmussen.

Vedel havde sin hidtil bedste sæson i Metal Ligaen i den forgangne sæson, da han lavede 29 point – fordelt på 18 mål og 11 assists – for Odense Bulldogs. 

- Fysisk er han et pragteksemplar, hvilket blev understreget, da han sidste år vandt ligaens Ironman-konkurrence, hvor der dystes i styrke, eksplosion og udholdenhed, skriver sønderjyderne. 

Yannick Vedel får trøje nummer 4 i SønderjyskE, hvor man håber, at Yannick Vedel leverer de samme takter som i sidste halvdel af sæsonen 2019/20. Efter en noget bleg åbning på sæsonen, fandt han for alvor rytmen efter nytår, hvor han viste sine arbejdsegenskaber - som hører til Metal Ligaens bedste - og samtidig fik leveret en god del point. 


Endnu en tidligere Esbjerg-back rykker til KHL SønderjyskE's håndsrækning har rundet halvanden million kroner