Den 26-årige forward skifter med øjeblikkelig virkning fra Rødovre til Frederikshavn

Frederikshavn White Hawks forstærker sig øjeblikkeligt med Johan Lundgren, som kommer fra Rødovre Mighty Bulls.

Det skriver nordjyderne i en pressemeddelelse, hvor svenskeren præsenteres således:

Johan har været en toneangivende forward hele sæsonen for Rødovre, og vil klart forstærke os på forwardsiden, som vil blive endnu bredere for resten af sæsonen.

Grundet Covid-19 situationen i White Hawks, med mange smittede spillere den sidste uges tid, besluttede vi at rette henvendelse til Rødovre.

Vi har haft en god og ærlig dialog med Rødovre hele vejen igennem, som har vist os stor forståelse for vores situation op til Final 4.  Vi er derfor rigtig glade for at kunne indlemme Johan Lundgren i vores trup med øjeblikkelig virkning.  Johan ankom til Frederikshavn her i formiddag, og er således med til eftermiddagens istræning. 

Johan får således debut for White Hawks allerede i morgen i Final 4 kampen i Aalborg. Det skal dog noteres, at det kræver Licensudvalgets godkendelse.

Lundgren om tiden i Rødovre:

 - Tiden i Rødovre har været vældig lærerig og udviklende. Det har været en udfordrende sæson, hvor vi desværre ikke har formået at præstere, som vi havde håbet, da sæsonen startede. Det har været en kamp både for os som klub og for vores fans.

- Men på trods af, at årets sæson ikke har givet de resultater, som vi havde håbet på, så ser jeg vældig positivt på fremtiden for klubben. Mange vigtige brikker er på plads for fremtiden og der blæser stærke, positive vinde omkring klubben.

- Jeg er taknemmelig for, at vi har kunnet nå en aftale, der er til gavn for alle parter, og ser frem til muligheden for at kunne spille de afgørende kampe for Frederikshavn i såvel Final4 som i det kommende slutspil. Jeg ønsker Rødovre held og lykke med resten af sæsonen, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis jeg dukker op i den røde trøje igen til efteråret, fortæller han.


METAL FINAL4: Festen begynder i dag med MEDIA DAY VIDEO: Højdepunkter fra Odense-SønderjyskE