Sæsonens største ishockeyweekend skøjtes i gang i eftermiddag

Efter en række fantastiske OL-dage med to landshold, der leverede fremragende resultater, er det nu Metal Final4 i Aalborg, det gælder. Det bliver en regulær ishockeyfest med uddelingen af sæsonens første trofæ som kulmination. 

Det sker sent lørdag aften, når de to semifinalevindere dyster klokken 20. Finalen sendes direkte på TV2 SPORT med Søren Kaster og Michael Eskesen som kommentatorer.

MEN - alting sparkes i gang i eftermiddag, hvor Dansk Metal er vært ved en kæmpe Media Day med repræsentanter fra de fire mandskaber, der vil blive interviewet frem mod de forrygende semifinaler i morgen. 

Det Nordjyske Mediehus er vært ved arrangementet, der også kommer til at indeholde en stor nyhed for dansk ishockey, som præsenteres under Media Day. 

Alle sejl er dermed sat i forhold til en forrygende weekend, der udover Metal Final4 kommer til at indeholde DM for veteraner, Conference Challenge Cup, fest for fansene og Infernal-koncert op til finalen lørdag aften. 

Du kan sikre dig billetten til Metal Final4 ved at klikke dig ind her: 

De to semifinaler bliver sendt på TV2 PLAY fredag aften fra 16:55. Michael Søvsø kommenterer opgøret mellem SønderjyskE og Herning, mens Søren Kaster speaker aftenopgøret mellem Aalborg og Frederikshavn. Michael Eskesen er medkommentator på begge kampe. 

Du kan se de øvrige ishockeykampe under arrangementet via danskishockey.tv.

 


Dansk Metal og Danmarks Ishockey Union forlænger samarbejdet frem til 2026 Johan Lundgren skifter fra Rødovre til Frederikshavn