Den canadiske forward en nu Pirates-spiller

Vi har endnu et internt klubskifte i Metal Ligaen. Aalborg Pirates henter den nu tidligere SønderjysKE-forward Josh McDonald, og nordjyderne agter at finde mere potentiale i McDonald end SønderjyskE formåede.

Det skriver Pirates i en pressemeddelelse i dag, der lyder således: 

Aalborg Pirates har den store glæde af at kunne præsentere den 26-årige canadiske forward, Josh MacDonald, på kontrakt for den kommende sæson.

- Vi kender allerede en del til Josh, da han, sidste sæson, spillede i SønderjyskE. Vi synes, at han var en spændende spiller, der ikke helt kunne udspille sit potentiale i SønderjyskE. Det er tror vi på, at han kan i Aalborg, udtaler sportschef Ronny Larsen og tilføjer at hans offensive spillestil passer rigtigt godt ind hos os.

Josh spillede sidste sæson i SønderjyskE, hvor det blev til 28 point (15 mål og 13 assists) over 41 kampe, inden sæsonen blev afblæst grundet Covid-19. Han var også med til at vinde Continental Cup på hjemmebane.

Han har scoret en del mål i karrieren, og det kan man også forvente af ham i den kommende sæson. Han har tidligere været omkring Lehigh Valley Phantoms i AHL, hvor han spillede 8 kampe, dog uden at lave point.

- Josh er en spiller med et godt skud, som han gerne sender afsted mod mål. Han har en god vindermentalitet, og arbejder godt i begge ender af isen. Han har et godt blik for spillet, og bliver også en vigtig brik for os i powerplay, slutter sportschef Ronny Larsen.


VIDEO: NICHLAS HARDT om sit skifte til Rungsted Bekymring over tilskuertal på maksimum 500 i hallerne