Aalborg-kaptajnen kalder jævnbyrdighed, når semifinalen går i gang

Der er vel et par hviledage i gang i øjeblikket hos Aalborg Pirates-spillerne, der fredag aften kunne glæde sig over et "sweep", som det hedder i Nordamerika, når man vinder en bedst af syv-serie med 4-0 i kampe. 

Det var ikke uventet, at Aalborg vandt klart over undertippede Herlev Eagles, men nordjyderne måtte slide hårdt for at komme igennem serien. Og når det bliver semifinale, forventer Julian Jakobsen, at Aalborg skal ud i langt hårdere slag end i kvarten.

Men der skal forbedringer til, vurderer han overfor Nordjyske.

- Jeg serne gerne, at vi står lidt stærkere, holder os i vores baner og fylder alle tre korridorer, særligt os angribere. Vi skal turde at være aggressive. Have lidt mere vilje til at vinde. Det kan også være, at vi har kunnet slippe afsted med nogle af de ting mod Herlev, netop fordi vi har haft et psykologisk overtag. De ting kommer vi ikke til at slippe afsted med mod en kommende modstander, siger Julian Jakobsen.

Aalborg venter på, at serien mellem Esbjerg og Frederikshavn bliver færdigspillet.

Vinder Esbjerg, venter vestjyderne på Aalborg i semien, mens en sejr til Frederikshavn betyder, at Aalborg skal op mod SønderjyskE. 


Matchbold til Esbjerg efter stærk tredje periode Før kamp fem: Pasanen-roser til Filip Larsson