Canadieren har tre NHL-kampe på sit glimrende CV

Frederikshavn White Hawks har signet den 28-årige canadiske forward Justin Shugg for den kommende sæson.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor man præsenterer Shugg, der i sidste sæson spillede for München i DEL og SaiPa i den finske Liiga - uden at producere alt for mange point. Det har han dog gjort tidligere i karrieren, hvor han i 2017/18-sæsonen lavede 37 point i 52 kampe for Köln, inden han i 2018/19-sæsonen spillede en hovedrolle for München med glimrende 38 point i 60 kampe (slutspil og grundspil).

Kommer han op i de højder, har Frederikshavn et godt kort på hånden fra næste fredag.

Han præsenteres således af White Hawks: 

Det er en spiller som sportschef Jari Pasanen har haft et godt øje til, og også har kendskab til gennem hans år i den tyske DEL. Her har Justin Shugg optrådt for tre forskellige klubber, og produceret ganske fornuftigt.

Justin Shugg blev draftet i 2010 af Carolina Hurricanes, hvor han har spillet tre kampe for dem i NHL. Han har igennem fire år været en del af deres organisation, hvor han ligeledes optrådte for Charlotte Checkers i AHL.

Herefter gik turen til Europa, hvor han, ud over Tyskland, har spillet i lettiske Dynamo Riga i KHL, og senest været en tur i Finland, hvor det blev til 16 kampe for SaiPa i den finske Liiga.

Justin Shugg er en power forward, der har været en respekteret ”teamplayer” i alle de ligaer han har optrådt i. Hans optrædener i NHL, AHL, KHL og DEL taler for sig selv, og det er en rutineret herre vi får ind på vores Metal Liga mandskab.

Vi forventer os meget af Justin Shugg, der ankommer til Frederikshavn om en uges tid. Nu skal det sidste papirarbejde på plads, og så håber vi at kunne præsentere ham til premierekampen d 18 september i Rødovre.

Selv siger Justin Shugg om kontrakten med White Hawks.

-Jeg glæder mig til at starte et nyt eventyr i Danmark, hvor jeg for første gang i min tid i Europa tager min familie med. Jeg ser meget frem til at blive en del af White Hawks, med et nyt hold, og en helt ny atmosfære for mig . Jeg har talt en del med direktør Henrik Andersen, og jeg er enormt glad for at få denne mulighed for at spille i White Hawks.


Frederikshavn og Rødovre bytter hjemmebane 18. og 22. september Testkampe i Herlev og Rødovre gennemføres som planlagt