Esbjerg tog et par vigtige point i kampen for at holde top fire-placeringen

Aalborg Pirates-Esbjerg Energy 1-2 (0-1,0-0,1-0) 0-1 Selvfølgelig skal vi prale lidt: Kale Kerbashian blev her på sitet karakteriseret som den spiller, der kunne være vigtig for gæsterne i Sparekassen Danmark Isarena i kampen tirsdag aften og videre frem i slutspillet.

Og hvad skete der: Canadieren scorede såmænd begge mål for Esbjerg Energy i 2-1-sejren i overtid i Aalborg.

Kerbashians første kasse kom allerede i første periode, hvor hjemmeholdet som forventet kom lidt trægt ud til kampen. Aalborg var uden Julian Jakobsen og det var formentlig ikke mange timer siden, de sidste spillere var landet fra festlighederne efter Metal Final4-sejren, så derfor var det logisk, at friske Esbjerg var bedst i første periode.

Flest chancer til gæsterne og et mål, hvor Kerbashian bare fandt det forreste hjørne på smukkeste vis i vestjydernes powerplay.

Det blev lidt mere jævnbyrdigt i anden periode, hvor hjemmeholdet fandt mere offensivt spil, men dog ikke formåede at udnytte fire minutter i overtal mod et solidt Esbjerg-mandskab.

Aalborg fortsatte med at forsøge i tredje periode, hvor Esbjerg trak sig længere tilbage på banen. Eamon McAdam stod solidt i Esbjerg-målet, og der var fred og ingen fare hos vestjyderne indtil tre minutter før tid, hvor Kirill Kabanov pludselig fandt en løs puck og udlignede for Aalborg.

Dermed en enkelt pind til hjemmeholdet og kampen blev trukket ud i overtid, hvor Kale Kerbashian såmænd igen var på pletten for gæsterne og afgjorde begivenhederne.

Han sad endda udvist tidligt i overtiden, men Aalborgs Johan Skinnars tog også en udvisning, og da Kerbashian var færdig med at sidde i boksen, scorede han såmænd det afgørende mål.

Canadieren tog selv fat i pucken, tog et par træk og flåede pucken op i nettet til alt i alt to fortjente point til gæsterne.

OPTAKT: Herning Blue Fox-Frederikshavn White Hawks Grumsen takker af efter 28 sæsoner: Tidspunktet er det rette nu