Mere om kampen i Bentax Isarena tirsdag aften

Herning Blue Fox-Aalborg Pirates 3-2

Morten Poulsen var på pletten igen for herningenserne. Landsholdsspilleren fandt målformen fra de første kampe frem og åbnede scoringen. Endda i undertal.

Herning Dan Maggio varmede op, men måtte tilsyneladende give op skadesplaget. Han endte sin aften på tribunen.

Efter fire rene sejre på stribe var det Aalborgs tur til at blive nedkæmpet. Det sidste ubesejrede hold i Metal Ligaen er hermed passé. Aalborg manglede stadig den svenske back Victor Panelin Borg, Tim Davison, Jeppe Jul Korsgaard og Marcus Pedersen.

Jan Dalecky og Martin Højbjerg var de mest skydende folk i kampen. Begge skød fem gange på mål, og tjekken ramte til sidst, da han udlignede til 2-2.

Kun Lasse Lassen scorede i de straffeslag, der skulle afgøre løjerne i Herning. Samtlige andre blev brændt på Simon Nielsen og George Sørensen. Sidstnævnte naturligvis også gammel Herning-dreng. Begge har i de seneste sæsoner konkurreret om pladsen som tredjemand på det danske VM-hold.

1338 tilskuere var på plads på Kvik Hockey Arena. Ishockeysulten er ikke helt kommet over herningenserne endnu, men der er eksempelvis også et tophold i fodboldens Superliga at kæmpe med gunst om.

Brodie Dupont var lige ved at blive syndebuk i overtiden, da han pådrog sig en udvisning for boarding, der holdt ham ude resten af kampen.

Jeg synes først og fremmest, at vi kæmper rigtigt godt i 65 minutter. Selvfølgelig laver vi nogle fejl, som vi godt kan tage ud, og vi tager nogle udvisninger, som vi burde undgå. Men indstillingen var der 100 procent, og det var det vigtigste i aften, sagde Herning-målmand Simon Nielsen til Herning Folkeblad efter kampen.


Nicklas Jensen besøger Herning på søndag inden kampen Kampnoter: Rundt om SønderjyskE-Rødovre