Prominent besøg inden Blue Fox-hjemmekampen søndag eftermiddag

Søndag eftermiddag klokken 15 spiller Herning Blue Fox hjemme mod Frederikshavn White Hawks, men allerede en time forinden bliver der formentlig masser af trængsel i lokalerne hos de herningensiske supportere. 

Der er nemlig prominent besøg af Nicklas Jensen, der desværre for øjeblikket er skadet, og derfor ikke-aktiv hos sin finske klub Jokerit Helsinki. 

Derfor benytter Jensen lejligheden til at tage et smut til hjembyen og har lovet at stille op til autografskrivning og andet klokken 14. Det skriver Blue Fox på sin Facebook-side.

Opslaget lyder således: 

For små 10 år siden var han en del af det talentfulde kuld af unge knægte, der blev hevet op på Blue Fox holdet som 16-17 årige.
Talentet har der aldrig været tvivl om var der og det er da også blevet til kampe i NHL, AHL, Landsholdet og til daglig spiller han i den finske storklub Jokerit der er hjemme i den stærke KHL liga der regnes for verdens næstbedste liga.

Nicklas Jensen blev i sidste uge desværre langtidsskadet og er derfor “hjemme” i Herning i disse dage.

Vi er glade og stolte over Nicklas Jensen har sagt ja til at kigge forbi Supporter Loungen på Søndag inden kampen mod Frederikshavn til interview, fotos og autografer.

Nicklas Jensen kommer forbi Supporter Loungen kl 14.00.


GALLERI: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates Kampnoter: Rundt om Herning Blue Fox-Aalborg Pirates