Mere om kampen fredag aften i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates 2-0

Nick Crawford er manden med mest spilletid hos Rødovre og den tidligere Esbjerg-spiller leverer en forrygende arbejdsindsats. Således kunne Crawford notere sig for små 22 minutter – mindre end normalt – fredag aften, men han fik scoret sit første mål for sæsonen, da han satte 2-0-pucken ind i tomt bur.

William Rørth brillerede og lukkede af for hele 46 skud fra Aalborg-holdet. Vild bedrift – og uomtvisteligt kampens spiller stærkt hjulpet på vej af resten af holdkammeraterne. Hjemmeholdets 1.100 tilskuere fik således en uforglemmelig aften.

Aalborg blev blanket af og holdt nede på nul scoringer for første gang i sæsonen. En stærk præstation af en hårdt kæmpende Rødovre-defensiv, der dermed også fik lukket ned for Thom Flodqvist, der som vi husker, debuterede tirsdag med både mål og et par assister.

Han havde ellers fået noget nær ideelle betingelser, eftersom han kom i kæde med Pierre Olivier-Morin og Thomas Spelling.

Unge Magnus Carlsen blev matchvinder. Han scorede Rødovres 1-0-mål. Han scorede kampens første mål med en meget fin styring inde foran kassen.

Rødovres defensiv som nat og dag på hjemme- og udebane. Der er blot gået to mål ind i de seneste tre kampe på hjemmebane, mens den seneste udekamp tillod ni mål til modstanderen (Rungsted).

Aalborg Pirates er som det eneste hold sikker på en Metal Final4-plads. Det ændrede fredagens udfald ikke på. Men det var anden fredag på stribe, at nordjyderne røg i en sjællandsk saks. Sidste fredag tabte Aalborg som bekendt 1-3 i Rungsted.

Rødovre skød sig med sejren pludselig ind i Metal Final4-billedet igen. Mighty Bulls skal tirsdag til Esbjerg, hvor en sejr – og hvis de andre resultater flasker sig – kan bringe Rødovre helt ind i billedet igen. Det skal dog siges, at selv hvis Rødovre henter seks point i de næste to kampe, er der en del andre resultater, der skal flaske sig for at Rødovre skal hente en billet.

Eksempelvis skal fredagens modstander Aalborg – hvis Rødovre skal videre – helst slå SønderjyskE – også tirsdag aften.


VIDEO: Anders Poulsen efter Rungsted-Frederikshavn Kampnoter: Rundt om Herning Blue Fox-Odense Bulldogs