Mere om kampen fredag aften i Kvik Hockey Arena

Herning-Odense 7-0

Sikke en aften for Herning, der hidtil i sæsonen kun havde scoret 30 mål i 14 kampe. Målsnittet fik i den grad et nøk opad med storsejren mod fynboerne.

Det var anden kamp i sæsonen mellem de to mandskaber, og Bulldogs vandt den første med 2-1 efter overtid. Fredag aften var cifrene helt og aldeles på Hernings side.

Det var på tide, var det ikke! Sagde Herning-canadieren Mark McMillan efter kampen til Blue Fox TV. McMillan scorede to gange og spillede sin hidtil bedste kamp i Herning-trøjen. Et skridt i den rigtige retning, som vi skal bygge på, sagde han også til Herning-supporternes tv-station.

Henry Hardarson har i de seneste kampe været en absolut bærende spiller for Odense. Han måtte forlade banen med -3 i plus/minus-statistikken for Odense.

Man noterer sig, at unge Mikkel Jensen, der ellers var spået et gennembrud flere steder, har svært ved at få spilletid for øjeblikket hos Odense. Efter en glimrende sæsonstart er det gået nedad med istid og fredag havde han kun fire minutter og 54 sekunder til at vise sig frem for træner Pelle Svensson.

Der var kæmpe fest i Herning fredag aften. Ikke blot havde hjemmeklubben og supporterne hamret en fremragende Knæk Cancer-aften op med over 165.000 kroner som indsamlet resultat, Odense Bulldogs Support havde også mange folk i hallen, der var klar til at feste.

Et kæmpe skud af selvtillid til Herning, der tirsdag aften besøger Frederikshavn. Måske kan midtjyderne med en sejr skyde en ”Metal Final4-skræk” i livet på White Hawks, der stadig mangler et point for at skyde sig ind i finalestævnet.

Odense Bulldogs har en søndag i vente, hvor træner Pelle Svensson har råd til at eksperimentere. Fynboerne møder nemlig U20-landsholdet i en testkamp, hvor den svenske træner naturligvis kan blande kæderne lidt og måske give spilletid til gutterne længere nede i hierarkiet.

Som det ses på billedet ovenfor betød Hernings Knæk Cancer-trøje, at Odense måtte spille i et alternativt outfit og iklæde sig Herning IK-trøjer. Røde bukser og blå trøjer er sjældent set i dansk ishockey. 


Kampnoter: Rundt om Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates Danske Ishockeyfans-indsamling oppe på 34.945 kroner