Mere om kampen i Rødovre Skøjte Arena

Rødovre-Herlev 4-1

Den tidligere Esbjerg- og Odense spiller Kristian Lodberg, der følger dansk ishockey tæt, glædede sig over mange danske målscorere i kampen og skrev følgende på sin Facebook-profil efter at have set højdepunkter fra kampen:

Man skal ikke være ekspert for at konstatere, at det der sker i Herlev og Rødovre lige nu - ovenpå på Rungsteds double sidste år - er noget af det vigtigste for dansk ligahockey i umindelige tider.

Nærmest siden Rødovreikonet og daværende træner, Carsten Nielsen, med sin karakteristiske hæse stemme sagde*: "jeg frygter, at københavnsk ishockey bliver en stor grå masse, som sejles agterud af de jyske klubber!" I '92!

Se lige de highlights. Få men fantastiske imports, ene danske målscorere og ild i øjnene. 

Lasse Mortensen, Frederik Kaels og Magnus Povlsen var tre af kampens målscorere, og det er formentlig dem, Kristian Lodberg hentyder til i sit begejstrede skriv.

Der var 1273 tilskuere i Rødovre - vel egentlig ok ovenpå et par ringe indsatser. Også godt med gæster fra Herlev til at trække besøgstallet op.

Og hvordan gjorde Rødovre lige det? Hverken Herlevs første- eller andenkædeangribere kom på scoringslisten i aftes. Stærkt taktisk arbejde af Riku-Petteri Lehtonen.

Rødovre var langt mere offensivt anlagt end i de seneste kampe og skød hele 38 gange på mål. Herlev nøjedes med 28 skud.

Resultatet betød, at Mighty Bulls kom op på 11 point og nu ligger lige med Herlev. Begge hold kommer ind til "anden turneringsrunde" med mulighed for at nå Final4 i behold.

 

 


Frederikshavn sejrede sikkert i Sønderjylland Lucas Bjerre Rasmussen i interview: Nu skal jeg have ro