Rødovre-backen så også positive takter trods nederlaget mod Herning tirsdag aften

Rødovre Mighty Bulls-backen Kasper Jensen var ærgerlig efter kampen mod Herning tirsdag aften. Femte nederlag på stribe var naturligvis ikke tilfredsstillende for Rødovre-lejren, men der var dog nogle positive elementer, Rødovre kunne tage med, sagde Jensen til Rødovre Lokal Nyt.

- Selvfølgelig er fem nederlag på stribe aldrig, og det er ikke optimalt. Jeg synes, vi skal se lidt mere på de sidste to kampe, hvor vi har spillet godt og vist gode takter. Det er noget, vi skal tage med videre, for der er mange ting, vi kan tage med til de kommende kampe, siger Kasper Jensen. 

Rødovre havde fem minutters powerplay i tredje periode uden at drage kapital af muligheden. Kasper Jensens vurdering af den situation: 

- Det er i de situationer, vi skal være skarpe. Senere hen i sæsonen bliver special teams virkelig afgørende. Men det er sådan med powerplay, at når man scorer, ser det ud til, at det hele virker. Når man spiller lidt rundt og modstanderen læser det godt, ser det skidt ud. Mod Herning skulle vi nok have skudt lidt mere på mål og været lidt mere kyniske i powerplay, lød det fra Jensen. 

Næste match for Rødovre er det klassiske lokalopgør mod Rungsted fredag aften.


Simioni: Spillerne virkede langsomme og umotiverede VIDEO: Se højdepunkterne fra Frederikshavn-Odense