To Rødovre-spillere er (måske) klar til canadiske eventyr

To Rødovre-spillere - heraf er den ene nuværende Metal Liga-spiller - blev i går valgt i Canadian Hockey Leagues Import draft. Det betyder, at Kasper Larsen og Marcus Almquist i teorien efter sommerferien kan indtage en af to importpladser hos henholdsvis Missisauga Steelheads (Larsen) og Victoria Royals (Almquist). 

Det kræver dog, at de respektive klubber er interesserede i at få dem i truppen, ligesom de kontraktlige forhold skal være i orden. Er det tilfældet, er der stor sandsynlighed for, at den lange Larsen kan rykke til omegnen af Toronto, hvor Missisauga Steelheads er byens hold i Ontario Hockey League (OHL). Larsen er endnu ikke meldt i truppen hos Rødovre i den kommende sæson, så mon ikke kursen er sat mod Canada?

- Vi glæder os til at sige velkommen til Kasper Larsen hos Steelheads. Kasper er en stor, stærk back fra Danmark, som vil passe perfekt i vores bageste rækker. Det er med spænding, at vi arbejder med Kasper i hans NHL draftår, siger den tidligere Gladsaxe- og Vojens-spiller James Richmond, der nu er general manager i Missisauga.

Kasper Larsen kan vælges i draften i den kommende sæson, og det samme kan Marcus Almquist, der i sidste sæson spillede for HV71 i den bedste svenske J18-række. Almquist er draftet af Victoria Royals, der med Phillip Schultz på holdet i de seneste to sæsoner har gode erfaringer med danske spillere. Spændende om Almquist tager springet "over dammen" eller om han fortsætter i HV71, hvor han ifølge eliteprospects.com også har kontrakt i den kommende sæson. 

- Vi er glade for at have draftet Marcus. Han er en dynamisk og meget dygtig forward, som spiller ishockey med stor fart og bliver et "godt fit" til vores spil, siger General Manager Dan Price til klubbens hjemmeside. 

 


ALEX STEIN bliver ny assisterende træner i Frederikshavn VIDEO: SønderjyskE's nye fleksible bander er på plads