Aalborg-angriberens hustru og to børn er kommet over grænsen til Polen og nu på vej til Danmark

Det har været hjerteskærende at følge Aalborg-angriberen Kirill Kabanovs situation på det seneste.

Kabanov, der selv er russer, er ukrainsk gift og netop, da krigen i Ukraine brød ud, sad Kirill Kabanovs familie langt ovre i den østlige del af landet, mens Kirill Kabanov passede sit arbejde som ishockeyspiller i Danmark.

En helt forfærdelig situation for den russiske ishockeyspiller, der selv har været bosat i Ukraine i en længere årrække og dengang slet ikke mærkede konflikt mellem russere og ukrainere. 

- Jeg elskede at bo i Ukraine og byggede mit hus der. Der blev aldrig lavet så meget som én ridse i min bil, og der var ingen, der nogensinde truede mig. Jeg har oplevet ukrainere og russere som brødre og søstre, og de skal ikke være i krig med hinanden, har Aalborg-spilleren sagt til DR Sporten i forbindelse med situationen.

For nogle timer siden kom den fremragende nyhed på Kabanovs sociale medier. Her kunne Aalborg-angriberen nemlig meddele, at familien er i sikkerhed og på vej til Danmark. 

My family is safe!!! ❤️
We are on a way from Poland to Denmark🙏
Much Love to everyone that supported!!!
I går aftes markerede Kirill Kabanov sig i forbindelse med kampen mellem Aalborg og Herning med en stor tak til alle i Aalborg og i Metal Ligaen, der havde støttet ham. Kabanovs budskab var at sige tak og samtidig opfordre til at sætte "menneskelige korridorer" i gang, så folk kan komme i sikkerhed.
Sidst, men ikke mindst, bad Kirill Kabanov politikerne om at ty til samtale og fred i stedet for våben og krig. 
Deri kan ingen formentlig være uenige. 

Frederikshavn i tekniske problemer på og udenfor isen Oskar Drugge ude med hjernerystelse efter grimt uheld