Den tidligere danske landsholdsspiller forklarer om "Integrity in Hockey" via IIHF og fortæller om den matchfixing-skandale, der kostede momentum i Starkovs karriere

De fleste danske ishockeyfans husker formentlig stadig den matchfixingskandale, der i januar 2014 rystede dansk ishockey. Flere Esbjerg-spillere havde spillet på deres egen kamp - dengang i Rungsted - og fik efterfølgende lange karantæner og fyresedler for forseelsen.

En af dem var Kirill Starkov, daværende landsholdsspiller, der på det tidspunkt spillede sammen med Tyler Mosienko og Colin Vock i en af Metal Ligaens bedste kæder på det tidspunkt. Starkovs succes stoppede prompte og han forklarer om hele affæren i den her video fra IIHF, hvor emnet er Integrity in Hockey. 

Starkov opfordrer alle ishockeyspillere til IKKE at spille på udfaldet af egne kampe, da det kan koste alt. Se den stærke video her:


SCHWEIZ ÅBNER FOR OVER 1000 tilskuere efter 1. oktober Skema til smitteopsporing i forbindelse med TRÆNINGSKAMPE i Metal Ligaen