Den 25-årige lette har gjort så godt et indtryk i sine første fem kampe for vendelboerne, at klubben har skrevet kontrakt med ham frem til årsskiftet.

Elite Nord Frederikshavn A/S oplyser i en pressemeddelelse her til morgen, at 25-årige Kirils Galoha fortsætter i klubben efter sine første fem prøvekampe. Kontrakten løber foreløbig frem til nytår. I pressemeddelelsen står der blandt andet.

”Kirils Galoha har gjort et rigtig fint indtryk i de første fem aftalte kampe, hvor han har bidraget med stor fight, mål og assister. Kirils har stor spilforståelse, og har derfor kunne tilpasse sig spillestilen ret hurtigt, og vi tror, hans potentiale er endnu større end vi har set hidtil”

White Hawka har sæsonen igennem været ramt hårdt af skader, og det fik klubben til at hente Kirils Galoha og Aleksi Halme for tre uger siden.

Det er endnu uvist om finnen Halme fortsætter i klubben, eller om han bliver kaldt tilbage af sin finske klub Jokerit. White Hawks har en aftale med Halme frem til landsholdspausen, men ønsker at fortsætte den aftale sæsonen ud. Det forstår man godt, for Aleksi Halme har allerede bidraget med fem scoringer i White Hawks trøjen, og er på rekordtid blevet publikumsyndling i Frederikshavn.

 


White Hawks melder ud: Galansky først klar efter landsholdspausen VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Rødovre