Steffen Klarskov kalder sin nye coach for "moderne" og glæder sig over, at han selv har fået en god sæsonstart

Man kan ikke kalde ham en positiv overraskelse, for det er vel ikke nogen overraskelse, at Rødovre-forwarden Steffen Klarskov Nielsen har store kompetencer.

Men i indeværende sæson har Steffen Klarskov set overordentlig skarp ud, og hans samarbejde med Mads Eller og Nicklas Carlsen til tider næsten fungeret til perfektion.

Men hvorfor har Klarskov egentlig ramt formen så godt allerede så tidligt på sæsonen?

- Vi har fået en superstart, og det skyldes nok, at vi har haft let ved at finde hinanden, da vi trods alt har spillet sammen en del år efterhånden. Vi minder om hinanden i vores måde at spille på med høj intensitet og fart, og det straffer vi sommetider modstanderne på.

- Det samspil har også hjulpet på den gode start. Personligt har det også fungeret rigtig godt, og jeg føler mig rigtig godt tilpas.  Jeg er hundrede procent skadefri, og har haft en god sommer og preseason til at forberede mig på sæsonen, lyder det fra Rødovre-forwarden.

Gennemgående har Rødovre fået en fin start på sæsonen, og ser man bort fra nederlaget i Vojens tirsdag aften, har Mighty Bulls stået solidt med en stærk defensiv og i øvrigt virket mere struktureret end tidligere.

- En af årsagerne tror jeg skal ligge i, at vi har fået skiftet ud i truppen, både spillere og træner. Alle mand er enige om at købe ind til den stil og de systemer som vores nye træner har. Truppen er allerede utrolig homogen og det har gjort det til en let opstart, siger Steffen Klarskov Nielsen.

- Vores nye træner er nok mere taktisk, end vi har været vant til, og han stiller krav til, at vi spiller de systemer, han ønsker. Men kan vel kalde ham en moderne træner som også kan ændre system og stil under kampene baseret på modstander og eget spil, tilføjer Klarskov.

Der gik ”hul på bylden” for jer i negativ forstand i 2-6-nederlaget i Vojens. Hvad gik der galt dernede?

- Vi fik en superstart og spillede en rigtig god første periode, men blev presset godt fra start af anden periode, hvor vi kom lidt væk fra vores gameplan. Vi tog nogle dårlige beslutninger som kostede os mål og sejren, lyder det fra Steffen Klarskov.

Rødovre spiller i morgen i Aalborg, mens det søndag gælder hjemmekampen mod Esbjerg.


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rungsted Seier Capital Frederik Bjerrums matchstraf annulleres - ingen karantæne