Det blev til tre sæsoner hos White Hawks for Jensen, der har skrevet kontrakt med Herning Blue Fox for den kommende sæson

Kristian Jensen skifter fra Frederikshavn White Hawks til Herning Blue Fox, hvor angriberen har skrevet kontrakt for de kommende to sæsoner. Han præsenteres således af Herning:

- Det er dog endnu ikke blevet til deltagelse på det danske VM-mandskab endnu, men det skridt kan måske netop tages med hans nye kontrakt med blårævene, hvor trænerteamet med canadiske Ben Cooper i spidsen vil gøre alt for at udvikle Kristian så optimalt som det overhovedet er muligt, lyder det. 

Vi glæder os til at se Kristian foreløbigt for de næste to sæsoner i Blue Fox trøjen med nummer 86 på ryggen, hvor han sammen med et sultent rævemandskab skal fortsætte de flotte takter fra sidste sæson, skriver Blue Fox. 

Jensen, der er tidligere landsholdsspiller, vil huske sin sidste sæson som den mest dramatiske og begivenhedsrige i sit liv.

Han fik en rekordlang karantæne for at slå Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussens ansigt ned i isen med en knytnæve i en kamp i september. Forseelsen kostede også en betinget fængselsdom på 30 dage ved retten i Hjørring.

Jensen sad ude i 17 kampe, gjorde comeback og scorede såmænd i Metal Cup-finalen i januar, da Frederikshavn slog Rungsted 2-0.

Efter Odense, SønderjyskE og tre sæsoner Frederikshavn skal den arbejdsomme angriber nu tørne ud for sin fjerde klub i dansk ishockey.

Kristian Jensen har tidligere været i Luleå i Sverige, hvor han spillede sine ældste juniorår og også fik noteret en enkelt kamp i den bedste svenske række, SHL.

- Kristian Jensen er en virkelig dygtig spiller der givet vil passe rigtigt godt ind på vores hold. Han bibringer på trods af sine kun 24 år en masse erfaring med 236 Metal Liga kamp fra både Odense, SønderjyskE og sidst Frederikshavn. Her har vi selv set prøver på hans kompetencer, og med sine 186 cm og godt 100 kg. vil han også komme til at bringe en vigtig fysik ind i vores spil, siger Hernings sportschef Martin Struzinski i en pressemeddelelse fra klubben. 


White Hawks vil være vært for Continental Cup Nye kontrakter: Frederikshavn har ungt femkløver parat