Herning-angriberen havde flere tilbud, men har valgt at sige farvel til ishockeyen

I en alder af blot 26 år stopper Kristoffer Astorp, Herning-forwarden, sin aktive karriere på højeste niveau. Det skriver Herning Folkeblad. 

- Min overvejelse har gået på at komme i gang med noget, der peger mere fremad mod resten af livet. Jeg har måske heller ikke helt følt, at ishockey var ligeså sjovt, som da jeg var 16 år, selv om jeg ikke vil sige, at jeg har manglet spilleglæde, siger angriberen til avisen. 

Han påpeger, at han har haft flere tilbud fra andre Metal Liga-klubber og at det ikke er en manglende forlængelse med Herning, der har givet udslaget. 

Kristoffer Astorp har trods sin relativt unge alder haft en glimrende karriere. Han var omkring Malmö som junior og en stærk aktør på de danske juniorlandshold, og vendte derefter hjem til Herning, hvor han blev pokalvinder to gange. Det blev ligeledes til to sæsoner i Frederikshavn, inden de afsluttende sæsoner i hjemklubben, hvor den pointmæssigt bedste sæson faktisk var den "grundspilsbedste" i Herning med 28 point i 43 kampe. 

Den vel nok bedste sæson som helhed havde Astorp - tidligere kendt som Lauridsen - i Frederikshavn, hvor han næsten snittede et point både i grundspil og slutspil og var få minutter fra en DM-finale med White Hawks, inden Esbjerg vendte kamp syv i slutfasen. 

 


MATHIAS BAU HANSEN skifter til Herning Blue Fox Tre lokale Herning-spillere går nye veje