Den tyske klub konfirmerer skiftet - Aalborg-backen bliver holdkammerat med tidligere Metal Liga-spillere

Så er det sikkert og vist. Anders Krogsgaard ender i Fischtown Pinguins, der hører til i Deutsche Eishockey Liga og den nordtyske by Bremerhaven, der har en lang og stærk tradition i det tyske ishockeylandskab. Siden 2016/17 har Bremerhaven hørt til i den bedste tyske række og skulle i indeværende sæson have spillet kvartfinale mod en anden "opkomling" i form af den sydtyske klub fra Straubing.

Så Bremerhaven er og har været i fremgang de seneste sæsoner, og har ofte været på rov i Metal Ligaen. Nu gælder det altså Krogsgaard og formentlig også Niklas Andersen, der begge bliver holdkammerater med en tidligere holdkammerat fra Esbjerg i form af Carson McMillan. Også den tidligere SønderjyskE-spiller Cory Quirk er i truppen og har skrevet kontrakt for den kommende sæson.

Krogsgaard får nummer 32 i det nordtyske, og der er ifølge tyskernes hjemmeside ganske store forventninger til esbjergenseren med de fremragende 47 point for Aalborg i sæsonens grundspil.

- Det er en stor glæde og ære at spille i Bremerhaven i den kommende sæson. DEL er næste skridt i min karriere og Fischtown Pinguins har et godt navn i dansk ishockey. Jeg besøgte klubben i kampen mod Mannheim og ser det som et privilegium at spille foran et publikum som i Bremerhaven. Jeg glæder mig i den grad til den nye opgave og de nye omgivelser, siger Krogsgaard til klubbens hjemmeside. 

 

 


Krogsgaards udstyr blev låst inde i Gigantium RETRO: Prins Henrik sagde straks ja tak til ishockeyen