Rungsted-amerikaneren måtte haste hjem til USA

Rungsteds amerikanske angriber TJ Moore havde glædet sig til slutspillet, hvor han fornemmede, at nordsjællænderne sagtens kunne have gjort en positiv forskel. Det siger han i et interview med klubbens hjemmeside, hvor han også fortæller om de sidste dage i sæsonen, der for Moores vedkommende blev temmelig kaotiske.

- Kaos er det bedste ord, der kan beskrive situationen. Som amerikaner blev jeg bange for muligheden for ikke at kunne komme hjem, da det blev meddelt, at grænserne til USA blev lukket i nærmeste fremtid. Der var masser af stress, og vi endte med at kome med et fly, dagen efter at slutspillet blev aflyst definitivt, siger TJ Moore.

- Udviklingen er ærgerlig på mange niveauer, for det har skabt problemer for klubberne, og hverken fans eller spillere fik lov til at nyde den spændende slutspilstid. Når det er sagt, er alle også enige om, at befolkningernes generelle helbred er vigtige end enhver ishockeykamp. På den baggrund er jeg glad for at være isoleret herhjemme med min familie, og vi afventer ængsteligt på, at virusperioden ender og at vi kan vende tilbage til vores normale, siger amerikaneren. 

Han kalder sæsonen 2019/20 for en blank plet, der aldrig vil blive fyldt ud.

- Vi har arbejdet siden august på at skabe en spillestil, der kunne vinde en slutspilsserie. I stedet er jeg ramt af en mærkelig følelse, for jeg fornemmer ikke den hjerteskærende følelse af at tabe, eller den skønne følelse af en sejr. I stedet er der blot en følelse mistro over, at verden er ramt så hårdt af Coronavirus. Mit tankesæt er lynhurtigt skiftet til udelukkende at tænke min families og mit eget helbred, men når jeg tænker over sæsonen, ender den som en blank plet, der aldrig bliver fyldt, siger han til Rungsted.is. 

 

 


RETRO: Prins Henrik sagde straks ja tak til ishockeyen STATUS - HERNING var sulten efter at vinde igen