To svenske scoringer sikrede Herlev den første sejr over de sjællandske rivaler

Begge mandskaber fik et par muligheder i powerplay, men det var minimalt hvad de fik tilspillet sig i den disciplin. Hvad kampen manglede i oplagte chancer, havde den dog i dueller langs banden, og gode defensive aktioner. Man skulle helt hen til slutningen af anden periode, før kampens første mål faldt.
Indtil da, havde største mulighed været signeret Luis Blak Olsen, der fik en friløber mod Oscar Östlund, men til sidst mistede håndtaget på pucken. Gæsterne var måske lidt heldige med en udvisning der ikke blev dømt, og så kunne Alexander Lindqvist-Hansen tage sagen i egen hånd, og sende pucken i nettet bag Östlund.
Scoringen skulle dog gennem et langvarigt video-gennemsyn, men endte med at stå.
Chancerne flød lidt mere frit i 3. periode. Hjemmeholdet bar en udvisning med over, og næsten samtidigt som den udløb, kunne Gustav Green sende pucken henover skulderen på Adam Ohre, og udligne til 1-1. Det animerede hjemmeholdet der reelt også var det bedre hold i den sidste periode, dog uden at forskellen var så udtalt, som den var ved de tidligere møder i Concordium Arena.

Kampen fandt sin afgørelse med godt og vel halvandet minut igen, da Jerry Välipirtti sendte et skud afsted, der til sidst endte hos Ludvig Elvenes, der kort efter kunne kalde sig selv for matchvinder, med sit mål nummer otte i sin kamp nr. 17.

Også her skulle der kigges video, og igen med samme udfald. Rungsteds nye cheftræner-duo satsede hele butikken, men trods et par gode tilbud, kunne Herlev rejse hjem med tre points i bussen.

Herning fik genrejsning med 5-1 over Aalborg Sønderjysk stime fortsatte mod Tyrene