Alle ni hold er blevet bedre, siger Heinz Ehlers

Landstræner Heinz Ehlers kalder det et scoop for Metal Ligaen, at en række profiler er vendt hjem til dansk ishockey, siger han i dag i en optaktsartikel til Metal Ligaen i BT. 

Det drejer sig naturligvis om spillere som Mads Christensen og Mathias Bau, Herning Blue Fox, Jesper Jensen, Frederikshavn White Hawks, Nichlas Hardt og Morten Jensen, Rungsted Seier Capital, og Rasmus Bjerrum, Esbjerg Energy.

- Ligaens danske kvalitet er løftet markant. I det hele taget er det mit indtryk, at kvaliteten på alle ni hold er blevet bedre. Man kan selvfølgelig sige, at det ville have været bedre for landsholdet, hvis flere af profilerne var blevet i de bedre udenlandske ligaer. Men jeg synes, det er meget positivt for Metal Ligaen, at der er blevet plads i budgetterne til de hjemvendte spillere. For mig er de alle meget interessante, lyder det fra landstræneren.

Ligesom mange andre peger han på Herning Blue Fox som DM-favorit: 

- Pilen peger på Herning, men jeg har også et godt øje til Aalborg. Klubber som Frederikshavn, Sønderjyske og Rungsted skal man heller ikke afskrive i topkampen. Jeg glæder mig. Det bliver en god og tæt turnering, siger Heinz Ehlers, der for første gang i sine år som landstræner får lejlighed til at følge Metal Ligaen på nærmeste hold. 

I første omgang i hjembyen Aalborg, hvor Odense - i øvrigt med Sebastian Ehlers på holdet - kommer på besøg. I næste uge drager Heinz Ehlers til Sjælland for at se kampe i Rungsted og Rødovre. 


GULD! Herning-sportschef lægger ikke skjul på målet for denne sæson TO VM-TURNERINGER AFLYST: U20-herrerne og U18-kvinderne kommer ikke i kamp