Metal Ligaens mest scorende spiller "slutter karrieren af" med en kraftpræstation i ishockeyudstyr

"Den gale aarhusianer" Jacob Lyby har gjort det før: Løbet halvmaraton med fuldt ishockeyudstyr til fordel for ishockeysporten i Aarhus. Og nu gør han det igen. Lyby tager denne gang en prominent løber med sig i form af Lasse Lassen, Metal Ligaens mest scorende spiller i den forgangne sæson. 

I et Facebook-opslag skriver de to følgende: 

- Vi synes, der alt for lidt fokus på ishockeyen i Aarhus. Derfor vil vi søndag den 14. Juni kl. 10.00 løbe en halvmarathon i ishockeyudstyr rundt i Aarhus for at skabe opmærksomhed om sporten i byen. Det kunne være fantastisk, hvis vi fik noget støtte på ruten på selve dagen!

- Vi ønsker at lave en indsamling til fordel for ishockeyen i Herning og Aarhus. Lasse vil gerne hjælpe sin hjerteklub, Herning, godt igennem coronakrisen og sige tak for alle de gode år. Ligeledes vil støtte til dette projekt kunne hjælpe ishockeyen i Aarhus i gang. Mere information om indsamlingen følger i den kommende uge.

Da Jacob Lyby i 2018 løb halvmaraton i fuldt udstyr, var tiden 2:16:52 timer, og måske en Lasse Lassen - stadig i fornuftig form - kan trække tiden ned under 2:15 timer, der i sin tid var Lybys drøm. 

 


VIDEO: Rungsted Ishockey Support fylder 25 år SOMMERHOCKEY: NHL-spillerne har stemt ja til start med 24 hold i playoffs