Kristians Rubins kommer til Nordjylland på en lejeaftale

Pausen i NHL fører til mange spændende aftaler i Metal Ligaen, hvor lettiske Kristians Rubins allerede på tirsdag kan få debut for Frederikshavn White Hawks. Rubins tilhører til daglig Toronto Maple Leafs, og han spillede i sidste sæson 47 kampe for Toronto Marlies, der er Maple Leafs' hold i AHL. 

Han er 194 centimeter lang, og han kan allerede få debut tirsdag, når Frederikshavn besøger Esbjerg Energy.

Frederikshavn White Hawks skriver følgende om letten:

Vi får en spiller tilknyttet, der er meget erfaren på den internationale scene, trods sine kun 22 år. De seneste tre sæsoner har han spillet i Nordamerika, hvor det er blevet til 62 optrædener i AHL. Kristians er en fysisk stærk spiller med sine 194 cm og 100 kg.

Kristians Rubins er ejet af NHL klubben Toronto Maple Leafs, hvor vi efter flere gode samtaler med klubbens ledelse, er nået til enighed om denne lejeaftale, og vi har fået denne udtalelse fra Kyle Dubas som er General Manager i Toronto Maple Leafs:

Vi glæder til at begynde samarbejdet med Frederikshavn, Jay Grossmann (Rubins agent) og vores organisation. Det giver Kristians en stor mulighed for at spille indtil NHL-campen begynder.

White Hawks fortsætter: 

Det er en meget respekteret ung lettisk landsholdsspiller vi får til Frederikshavn, og det er en god mulighed for os, til at forstærke os på back-siden, og samtidig er det Kristians Rubins mulighed for at komme tilbage i kampform, efter en lang Corona pause.  

Kristians Rubins udtaler følgende.

- Jeg er rigtig glad for at komme til Frederikshavn White Hawks, og jeg kan ikke vente med at møde alle mine nye holdkammerater, staben og klubbens fans. Det bliver godt at komme til at spille noget hockey, siger han. 

Ikke nogen overraskende udtalelse af Rubins, men han bliver spændende at se i de kommende kampe på dansk is. 


SKARPE BILLEDER fra Rødovre-Aalborg får du lige her VIDEO: Se højdepunkterne fra SønderjyskE-Rungsted