Den 20-årige angriber rykker til Fyn i en fart

Odense Bulldogs forstærker sig for den resterende del af sæsonen og henter Lukas Bach Nielsen ind fra Aalborg. Fynboerne får dermed forstærkning i bredden til de kommende, spændende kampe om den sidste plads i slutspillet. Foreløbig er Nielsen i Odense i den sidste del af sæsonen med muligheden for at spille sig til en kontrakt i den kommende sæson.

Han præsenteres således i Odense: 

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med den mangeårige ungdomslandsholdsspiller, Lukas Bach Nielsen, for resten af indeværende sæson.

Efter den seneste periode med gode resultater har Odense Bulldogs benyttet muligheden for at forstærke spillertruppen med tilgangen af Lukas Bach Nielsen. Lukas Bach Nielsen styrker holdets bredde i den resterende del af sæsonen, hvor spændingen om slutplaceringerne fortsat lever og giver samtidig mulighed for, at Lukas kan vise sig frem på isen, hvormed de to parter kan se hinanden an med henblik på fremtiden.

20-årige Lukas Bach Nielsen har haft sin hockeyopvækst i schweiziske EV Zug, hvor han har spillet sig op igennem ungdomsholdene og akademiholdet, mens han desuden har været repræsenteret på samtlige af de danske ungdomslandshold.


VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Esbjerg VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Rungsted