Kampstart 16:00 i Granly Hockey Arena

Efter den vilde fredag aften i Herlev er spørgsmålet nu, hvad det bliver for en eftermiddag i Esbjerg.

Har hjemmeholdet kræfter - ikke mindst de mentale - til at orke at prøve at kæmpe sig tilbage og vinde med de nødvendige tre mål og dermed fremtvinge en overtid?

Eller er Herlevs motivation for at vinde den første medalje siden 1988 bare større?

I går var det jo faktisk sådan, at Esbjerg overkom en helt vanvittig Herlev-start med tre mål i de første tre minutter og derefter spillede sig op til en 5-4-føring midt i anden periode. 

På forunderlig vis fik Herlev så vendt bøtten igen og sikrede sig det, man kan kalde et solidt forspring før dagens kamp i det vestjyske.

Der kommer formentlig en busfuld fans med fra Herlev, mens der forhåbentlig også er velvilje blandt Esbjergs fans, så Energy-spillerne kan få en ordentlig afsked - uanset udfaldet.

Esbjerg-spillerne har været gennem to knaldhårde serier i kvartfinalen og semifinalen, og indsatsen der fortjener anerkendelse.

Måske kan Energy-spillerne krydre det med en medalje?

Mest afgørende bliver det naturligvis med motivationen. Vi så det i går, hvor Herlev-spillerne flere gange skøjtede let gennem midtzonen og Esbjergs defensiv, mens en mand som Lukas Horak i Eagles-buret var langt under sit normale niveau.

Så hvem tager fat i dag? Vi bliver klogere lige om lidt i Granly Hockey Arena.

Der var meget snak og debat om bronzekampenes værdi i aftes. I den forbindelse er det vigtigt at huske, at det er ligaklubberne selv, der har besluttet, at bronzekampene skal spilles. 

 


Herlev tog ny sejr og sikrede sig bronze HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Herning