Rødovre og Esbjerg har hjemmebane i søndagskampene

Rødovre Mighty Bulls kom lige nøjagtig fra Frederikshavn uden point i fredagens kamp i Nordjylland.

En ærgerlig udgang på en lang bustur for Mighty Bulls, der spillede 60 gode minutter i Frederikshavn, hvor vi her på Metalligaen.dk skrev, at "Rødovre var klart bedst i den sidste del af kampen, og de kom frem til flere muligheder. Det må glæde Magnus Sundquist at se så mange muligheder der blev skabt i aftenens kamp for det ellers så hårdt prøvede Rødovre mandskab."

Så der er måske potentiale til at give Rungsted en match i anden udgave af det klassiske sjællandske derby i denne sæson.

Rødovre skal dog undgå at lave dumme fejl som den udvisning, Magnus Povlsen tog i slutfasen og som altså kostede sejrsmålet til Frederikshavn.

Rungsted kommer i en skidt forfatning til lokalopgøret efter to nederlag til Esbjerg og Aalborg. 

Fredagens kamp i det nordjyske var en kamp, hvor Rungsted gav en opvisning i, hvordan man ikke skal forholde sig i nærkampene foran mål, og det har formentlig givet Hjalmarsson hovedbrud at se videoen med Aalborgs mange mål inde foran Rungsted-buret. 

Er en kamp mod Rødovre vendepunktet for Rungsted?

Det gælder Esbjerg-Frederikshavn i Granly Hockey Arena klokken 15, og her er hjemmeholdet opsat på sætte en stime i gang efter sejren over Rungsted i midtugen.

- Op til kampen mod Frederikshavn har vi primært fokus på os selv. Der går ikke altid lang tid mellem vi møder de forskellige hold, og efterhånden ved spillerne godt, hvilke styrker de har og hvad vi skal forvente. Samtidigt kan vi påvirke egne handlinger, ikke modstandernes. Derfor er fokus på os selv, siger Esbjerg-træner Jason Jaspers i klubbens kampoptakt. 

- Frederikshavn vandt vores første opgør med 2-1 i september. De kom foran, og det skal vi forsøge at undgå, at de også gør i Esbjerg. Det ville betyde, at spillet blev på deres præmisser, hvor de kan spille kompakt i egen zone. Derfor skal vi levere en disciplineret indsats og undgå at lave fejl, understreger Energy-coachen.

Frederikshavn mangler Radek Cip, Jonas Jakobsen og Christoffer Åkesson. Sidstnævnte blev kørt til Hjørring Sygehus efter tacklingen fredag aften, hvor han blev slået groggy. 

White Hawks kunne glæde sig over, at Jesper Jensen var tilbage på isen mod Rødovre.

Godt nok ikke med scoringer, men Jensen noterede sig 19:02 minutter og seks skud på mål. Mon ikke han snart bliver en faktor for alvor på Frederikshavns mandskab?

 


TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til MAGNUS POVLSEN, Rødovre Mighty Bulls HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Herlev