SønderjyskE sejrede uden problemer over

Da Herlev og SønderjyskE senest mødtes i Spar Nord Arena i Herlev, vandt hjemmeholdet fra Herlev med 6-3 over de lyseblå gæster. I aften var billedet fuldstændig anderledes. Sønderjyderne dominerede fra start og ikke mindst i en bastant anden periode trak gæsterne fra de gul-sorte.

SønderjyskE havde godt fat i første periode, men nøjedes med en scoring fra Charlie Combs tidligt i kampen. Der kom et skud ind fra venstre faceoffcirkel. Alex Lavoie kom ind i zonen og vendte rundt. Via Steffen Frank endte pucken i modsat side hos Combs, som scorede for gæsterne.

Det gik det meget, meget stærkt i anden periode, der endte med fem ubesvarede mål til gæsterne, der var fuldstændig overlegne mod et Herlev-mandskab, der slet ikke kunne følge med i det opskruede SønderjyskE-tempo.

Der var gået fem minutter af perioden, da Martin Eskildsen scorede til 2-0 for gæsterne i powerplay efter glimrende kombinationer. William Boysen var på spil inde foran til 3-0, og det gik altså slag i slag for gæsterne i anden periode, hvor der var en konstant summen omkring Karl Soneff, der blev skiftet ud, da SønderjyskE havde scoret seks gange.

Man lagde mærke til, at unge Mathias Kløve Mogensen igen var på pletten, da han klappede en pasning fra Valdemar Ahlberg ind.

Sikker 6-0-føring til SønderjyskE efter anden periode, hvilket naturligvis ikke bekom Herlev-spillerne vel.

Hjemmeholdet kom mindeligt ud fra en tredje periode, hvor Daniel Ølgaard Petersen scorede sit første Metal Liga-mål. Hvirvelvinden Charlie Combs satte sikkert 7-1-scoringen efter at have passeret en Herlev-back med et frækt træk.

Det var SønderjyskE’s sidste kamp før landskampspausen, og en tilfreds Mario Simioni kunne gøre status på TV2 Play efter kampen. Hans første mål med sæsonen er opnået i form af en plads i Metal Final4, og SønderjyskE ligger godt med i topkampen i ligatabellen.

Herlev svinger – næsten sædvanen tro – op og ned, og efter 6-1-sejren over Esbjerg har Herlev tabt fem kampe og lukket 24 mål ind. Der er kampe mod Frederikshavn og Rødovre at gøre godt med inden landsholdspausen.

OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls Ishockeyens Metal Liga sendte 382.127 kroner af sted til KNÆK CANCER