Herning-angriberen gjorde comeback i Esbjerg fredag aften

En af de spillere, der var store forventninger til op til sæsonen var Herning-spilleren Mads Christensen, der efter adskillige sæsoner i udlandet vendte hjem til Danmark og Herning som en af de absolut store navne i Metal Ligaen.

Men i den femte kamp i sæsonen fik han en tackling til hovedet af Aalborg-backen Anton Schou efter blot et minut af kampen og har siden været ude af truppen - og havde en lang periode, hvor han overhovedet ikke mødte op til træning i Kvik Hockey Arena. Christensen har tidligere i karrieren været ramt hårdt af hjernerystelser, men heldigvis er han altså nu tilbage. 

Christensen spillede i Esbjerg fredag aften. Efter kampen talte han med Herning Folkeblad. 

- Det var dejligt at være tilbage, men selvfølgelig også træls at misse fire uger, fordi jeg var begyndt at komme i form. Det eneste positive var, at jeg fik hvilet kroppen lidt, fortæller Mads Christensen, der spillede over 22 minutter i Esbjerg på et Herning-hold, der har været ramt hårdt af skader og corona i truppen.

- Jeg synes, vi tackler modgangen godt i klubben og i truppen. Der er ingen, der har ondt af sig selv eller jamrer over det her. Vi kommer ikke til at bruge det som undskyldning for resultaterne, siger han til Herning Folkeblad.

Christensen er - i modsætning til sine "hjemvender-kolleger" ikke kommet i gang med produktionen endnu. Han står endnu ikke noteret for point, men det bekymrer ikke angriberen, siger han til Herning Folkeblad.

 


RETRO: På samme hold. Far på 39 og søn på 15 VIDEO: Marcus Olsson gør Rungsted-status